به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران؛ به نقل از وبدا، کارشناس امور دارو و تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: حتی برخی از قارچ های سمی در صورت مصرف خوراکی می توانند باعث نارسایی حاد کبدی و مرگ شوند. که لازمه پیشگیری از آن عدم مصرف قارچ هایی است که نوع آنها را نمی شناسیم .
خدیجه کدیور افزود : خوردن یا دست زدن به قسمت های مختلف برخی از گل ها و گیاهان آپارتمانی می تواند در فرد مسمومیت ایجاد کند. از جمله این گیاهان دیفن باخیا، داوودی ، شوکران ، کرچک و آزالیا است.
وی در خاتمه گفت: در صورت بروز مسمومیت با گیاهان سمی بیمار باید در اسرع وقت به نزدیکترین مرکز درمانی منتقل شود و از انجام اقدامات بدون هماهنگی با کارشناسان اورژانس یا واحد اطلاع رسانی داروها و سموم باید پرهیز شود.
گفتنی است : هفته پیشگیری از مسمومیت ها اول تا هفتم آبان ماه در سراسر کشور برگزار می شود.