به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان،دكتر 'شهرام رفیع' به قوانین بین المللی بهداشت (IHR) اشاره كرد و اظهار داشت: جلوگیری از صدور و ورود بیماری های خطرناك از مهمترین اقدامات در این زمینه است.
وی افزود: برای اجرای این مقررات، مشاركت كلیه همكاران نظام بهداشت ودرمان در دانشگاههای كشور ضروری است.
رفیع با بیان اهمیت گزارش دهی بیماری از سوی مراكز بهداشتی درمانی و بیمارستانها تصریح كرد: بروز فاجعه های انسانی درپی اعلام نكردن به موقع بیماری ها و هشدار نسبت به طغیان بیماری در یك منطقه رخ می دهد.
رییس مركز بهداشت خوزستان افزود: هر چه تشخیص طغیان یك بیماری سریعتر باشد، می توان اقدامات كنترلی را به موقع آغاز كرد.
وی گفت: اقتصاد مقاومتی برای ادارات و سازمانهای مختلف معنای متفاوتی دارد در زمینه بهداشت و درمان كاهش هزینه های درمانی و پیشگیری از بیماری ها و مرگ و میر افراد بوسیله جلوگیری از طغیان بیماری به معنای اقتصاد مقاومتی است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز نیز اظهار داشت: هم اكنون مجموعه های درمانی بیمار محور هستند و با مراجعه ی بیمار، به بررسی وضعیت او و علل بروز بیماری می پردازند و درمان بیمار هدف مجموعه است.
دكتر 'ساسان موگهی' افزود: درسیستم بیمار محوری، درمان بیمار اهمیت دارد اما علت اصلی بروز بیماری و منشا بیماری بررسی نمی گردد.
وی با اشاره به اینكه مجموعه های درمانی باید سلامت محور شوند گفت: با سلامت محور بودن سیستم، به منشا بیماری وعلل اصلی بروز بیماری اهمیت داده می شود كه علاوه بر كاهش هزینه های درمانی، باعث كاهش افراد در معرض خطر می شود./س