مسئول بخش ارزیابی گمرک اصفهان مستقر در کاشان با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان در کاشان گفت: میزان این کالاها 37 هزار و 627تن به ارزش 163 میلیون و 627 هزار و 500 می باشد که از لحاظ کمّی 54 درصد و از لحاظ کیفی 31 درصد نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته افزایش داشته است.
محمد سربند رتبه اول و دوم صادرات فرش ماشینی و لوله چدنی از کاشان طی 7 ماهه نخست سال جاری را تاکید کرد و افزود: گلاب و انواع عرقیات ، اجاق گاز، انواع نخ و الیاف،باسکول سنگین،پریفرم و گرانول پی وی سی،پودر صنعتی ، زغال قالب،مواد شوینده،سیمان،ضد یخ،انواع ظروف پلاستیک وآرکوپال،انواع کاشی،کولر آبی،ومفتول مسی ،لنت ترمز و غیره دیگر کالاهای صادراتی این شهرستان طی این مدت است.
وی رتبه اول کشورهای افغانستان و عراق بعنوان مقصد فرش ماشینی این شهرستان را یادآورشد و گفت:آذربایجان، آفریقای جنوبی، ارمنستان ، ازبکستان،استرالیا، امارات، انگلستان، بحرین، برزیل، بلژیک،پاکستان،تاجیکستان،ترکمنستان،ترکیه؛چین،روسیه،زامبیا،ژاپن،ساحل عاج و گرجستان از دیگر کشورهای مقصد صادرات کالاهای تولیدی از شهرستان کاشان است.
به گفتۀ وی، فرش ماشینی 70 درصد از مجموع کالاهای صادراتی این شهرستان به خارج از کشور طی 7 ماهه نخست امسال را به خود اختصاص داده است.
مسئول بخش ارزیابی گمرک اصفهان مستقر در کاشان صادرات کاشان به لحاظ رتبه بندی را در ردۀ 18 استانی عنوان کرد و گفت: کاشان با فعالیت بیش از 1500 واحد تولیدی، موقعیت عالی از نظر موقعیت جغرافیایی، نزدیکی به پایتخت و مرکز استان دارای ظرفیت خوبی در امر صادرات غیر نفتی و رونق اقتصادی منطقه است.
سربند، در پایان راه اندازی بخش واردات گمرک کاشان با توجه به مسیر ترانزیت ریلی و جاده ای محور شمال به جنوب از این شهرستان به دیگر نقاط کشور و فعالیت مراکز صنعتی و تولیدی متعدد در این شهرستان بویژه سایپا کاشان را ضروری دانست و گفت: با راه اندازی این بخش زمینه تسریع و تسهیل در خرید و انتقال مواد اولیه به این مراکز و رونق اقتصادی منطقه فراهم می شود./س