به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ محمد علی شوشتری افزود: این كد، كلیه مشخصات محصول شامل، نام تولید كننده، روستای محل تولید، سال تولید و مشخصات مزرعه را همراه دارد.
وی به فرایند اجرای این طرح اشاره كرد و گفت: در قالب این طرح پایگاه های فراوری زعفران به صورت مردمی در روستاها راه اندازی می شود و عملیات فراوری زعفران در این پایگاه ها انجام می شود.
شوشتری، با اشاره به اینكه جداسازی و فراوری زعفران در این پایگاه ها از استاندارد های خاصی تبعیت می كند افزود: رعایت نكات بهداشتی و خشك كردن اصولی و سریع زعفران با دستگاه های خشك كننده از جمله این استاندارد هاست.
مسئول اجرایی طرح بهبود كیفیت و شناسه تولید زعفران ایران در استان خراسان جنوبی، تاكید كرد: كد 15 رقمی زعفران شناسنامه محصول است و مانع تقلب در زعفران خواهد شد و زعفران باكیفیت از بی كیفیت را جدا می كند./س