"مرتضي "همتي" در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: تضمین و گواهی سلامت محصولات و فرآورده های غذایی مورد مصرف جامعه در هر کشور مهم ترین شاخص پایداری سلامت اجتماعی و اقتصادی است.
"مرتضي همتي" ادامه داد: با توجه به افزایش جمعيت، مهم ترین مبحث در حوزه تولید و سلامت، تضمین غذاي سالم و تعیین راهبردهایی برای دستیابی به این هدف در بخش تولید و عرضه محصولات غذايي و تولیدی است.
وي با بيان اينكه برگزاري جشنواره هاي غذاي سالم در افزايش برنامه های توسعه فرهنگی تولید و مصرف محصولات سالم بسيار تاثيرگذار است، خاطرنشان كرد: توجه به غذاهاي سالم و حمايت از برگزاركنندگان اين گونه جشنواره ها به ويژه در بخش غذاهاي سنتي در برنامه توسعه سلامت کشور و نيز شهرستان دماوند بسيار مفيد و سازنده است.
وی یکی از اهداف برگزاری جشنواره غذا دماوند را آموزش تغذیه صحیح به خانواده ها دانست و گفت: نفس برگزاري اينگونه جشنواره ها و ايجاد رقابت بين توليد كنندگان غذاهاي سالم و سنتي در ترويج و حفظ جايگاه غذاهاي محلي موثر است.
شایان ذکر است جشنواره دماوند، غذاهای سنتی و محلی اعم از ته چین که حاوی گوشت، کدو، لوبیا، برنج و میوه های خشک همچون قیسی و ...، انواع نان های محلی، انواع خورشت ها اعم از فسنجان، آلو، هویج، تاس کباب، انواع دلمه های فلفل، پیاز، برگ مو، کلم، کوفته های معمولی و محلی و کوفته تبریزی، انواع حلوا و ته چین و سبزیجات وجود داشت که سفره ای رنگین و با تزئینات متنوع ضیافت اشتها برانگیز را برای بازدید کننده ها فراهم کرده بود./س
فارغ التحصیلان رشته بهداشت مواد غذایی را استخدام کنید تا غذای سالمتری به دست مردم برسد.
بنده کارشناس بهداشت مواد غذایی هستم والان بیکارم اصلا رشته من بازار کار نداره