به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران، این در حالی است که هم اکنون نیروهای امنیتی کویت در حالت آماده باش قرار دارند.
روزنامه الانبأ به نقل از یک مسئول سرویس های امنیتی کویت در شماره امروز خود نوشت وزارت کشور برای جلوگیری از برگزاری تظاهرات غیرقانونی از هر راهی که لازم باشد ، وارد عمل خواهد شد.
این مسئول که خواست نامش فاش نشود ، گفت در صورت نیاز برای مقابله با هر گونه اخلال در نظم عمومی از ارتش و گارد ملی کمک گرفته خواهد شد.
مخالفان در اعتراض به اصلاحیه جنجال برانگیز قانون انتخابات که نوزدهم اکتبر از سوی امیر کویت به تصویب رسید ، برای برگزاری تظاهرات روز یکشنبه در کویت فراخوان داده اند. به گفته مخالفان این اصلاحیه می تواند تغییراتی در نتایج انتخابات زودهنگام یکم دسامبر ایجاد کند.
سازمان دهندگان این تظاهرات اعلام کرده اند که این تجمع مسالمت آمیز خواهد بود ، اما وزیر کشور کویت در روزهای اخیر بارها اعلام کرد که از برگزاری هر گونه تظاهرات جدید بدون مجوز ، هر چند به زور ، جلوگیری خواهد کرد.
بیست و یکم اکتبر در درگیری هایی در بزرگترین تظاهرات تاریخ این کشور ، حدود یکصد معترض و یازده پلیس زخمی شدند.
چهارشنبه گذشته نیز پلیس برای متفرق کردن تظاهرکنندگانی که خواستار آزادی مسلم البراک ، یکی از نماینده های مخالف از نارنجک های صوتی و گاز اشک آور استفاده کرد.
وزارت کشور کویت امروز همه نیروهای خود را در حالت هشدار قرار داد.
کویت ، که یکی از اعضای سازمان کشورهای تولید کننده نفت (اوپک) است ، نخستین کشور امیرنشین حوزه خلیج فارس است که در سال هزار و نهصد و شصت و دو پارلمان تشکیل داد.
این کشور از سال دو هزار و شش با بحران های سیاسی مختلفی مواجه شده است. آل صباح از بیش از دویست و پنجاه سال پیش در این کشور حکومت می کنند.