به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، دکتر کامبیز بدیع، گفت: تعامل هوشمند انسان با فناوریهای الکترونیک با هدف حفظ و ارتقای سلامت انسان تنها با شناخت کامل و دقیق از حوزههای مختلف سلامت الکترونیک امکانپذیر است.
وی افزود: توجه به کنگره بینالمللی سلامت الکترونیک به دلیل جایگاه چند رشتهای و میان رشتهای موضوعات مورد بحث و بررسی در آن، بسیار حائز اهمیت است و انتظار میرود در این کنگره علاوه بر ارایه مقالات علمی و دانش محور، سؤالات کلیدی حوزه سلامت الکترونیک طرح شود و سپس در کارگاههای ویژهای پاسخهای این سؤالات مورد بحث و کارشناسی قرار گیرد.
دبیر محور فناوریهای علوم شناختی کنگره بینالمللی سلامت الکترونیک، ادامه داد: به عنوان مثال یکی از سؤالات کلیدی که کنگره سلامت الکترونیک باید درصدد یافتن پاسخ برای آن باشد این است که یک سیستم خودکار و هوشمند توصیه طبیب و مشاوره چه کمکی میتواند در جهت تحقق اهداف نظام سلامت داشته باشد.
وی گفت: در واقع شناخت نیازها و اولویتهای حوزههای سلامت و فناوریهای الکترونیکی و پاسخ به سؤالات کلیدی این حوزه، هدایت و جهتدهی الکترونیک سلامت را در کشور بر عهده خواهد داشت.
دکتر بدیع ابراز امیدواری کرد با ایجاد دبیر خانه دایمی کنفرانس سلامت الکترونیک در سازمان نظام پزشکی، شاهد حرکت مستمر و نظاممند برای پایش اثرات فناوریها در سلامت باشیم.
گفتنی است، اولین کنفرانس بینالمللی سلامت الکترونیک با هدف انتشار و گسترش دانش سلامت الکترونیکی، ارایه آخرین دستاوردهای تحقیقات بینالمللی به محققان ایرانی، تبادل نظر و اندیشه میان محققان داخلی و خارجی و انعکاس دستاوردهای تحقیقات داخلی به محققان خارجی توسط سازمان نظام پزشکی کشور با همکاری سازمان ملل متحد، سازمان جهانی بهداشت و تعدادی از دانشگاهها، مؤسسات و انجمنهای علمی و تحقیقاتی داخلی و خارجی، نهم و دهم آذرماه سال جاری در هتل المپیک تهران برگزار میشود.
محققان و علاقمندان جهت ارسال مقاله، یا شرکت در این کنگره میتوانند به پایگاه اینترنتی www.iceh.irimc.org مراجعه و یا با شماره تلفن (84138541-021 دبیرخانه) تماس حاصل نمایند./ح