به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، اما شرایط برنج قهوهای به طور کامل متفاوت است. مصرف برنج قهوهای خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد.
اما شرایط برنج قهوهای به طور کامل متفاوت است چرا که این نوع برنج آسیاب نشده و برای همین خواص مغذی آن حفظ شده است.
در واقع اگر شما به جای حدود 340 گرم برنج سفیدی که در هفته مصرف میکنید برنج قهوهای مصرف کنید، خطر ابتلا به دیابت، تا 16درصد کاهش مییابد و اگر به جای مصرف برنج سفید، دانه غلات کامل (شامل جو، جوی دو سر و سبوس) را جایگزین کنید این خطر را تا 36 درصد کاهش میدهید./س