به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد :
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: از این میزان، هزار و 600 هکتار جو آبی و 2 هزار و 700 هکتار جو دیم می باشد و برآورد می گردد سطح زیر کشت جو، تا پایان زمان کاشت به 25 هزار هکتار برسد که از این میزان، 9 هزار هکتار جو آبی و 16 هزار هکتار جو دیم خواهد بود.
سهراب ابراهیمی افزود: در سال زراعی گذشته، 25 هزار و 800 هکتار از مزارع جو به مرحله برداشت رسید که از این سطح، 35 هزار تن محصول برداشت گردید.
وی گفت: قیمت فروش محصول از زمان برداشت تاکنون از 4500 ریال تا 7500 ریال به ازای هر کیلوگرم متغیر بوده است.
ابراهیمی خاطر نشان کرد: کشت جو، از اوایل مهرماه در مناطق سرد استان شروع و تا اواسط آذرماه، در مناطق گرم ادامه می یابد.
گفتنی است؛ ارقام بهمن، ماکویی، زرجو، فسیح، و ارقام محلی از ارقام کشت شده جو آبی و تمامی ارقام جو کشت شده دیم، از ارقام محلی می باشد./س