به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان؛ ليموشيرين حاوي مواد مغذي مفيدي همچون ويتامين Bو Cو ريز مغذيها، آنتياكسيدانها و فلاوونوييد است كه كاربردهاي متفاوتي در حفظ سلامت بدن دارند.
ويتامين Bو انواع ريزمغذيهاي مفيد مانند عنصر سلنيوم درليموشيرين موجب به حداقل رسيدن جمعيت راديكالهاي آزاد موجود در ناحيه آسيب ديده معده ميشود.
اين ميوه در درمان سرماخوردگي و تب ناشي از بيماري توصيه شده است و خاصيت سم زدايي ازبدن را دارد.
در طب سنتي از ليمو شيرين به عنوان ميوهاي خنك و مفيد در رفع التهاب و تشنگي ياد ميشود.
ليمو شيرين ميوهاي است كه در حدود 28 كيلو كالري انرژي دارد و در مقايسه با بعضي از ميوهها انرژي كمتري دارد.
در صورت مصرف ميوه ليموشيرين با پوست داخلي، مقدار 77 ميلي گرم ويتامين C به بدنمان ميرسد؛ در حالي كه مصرف آن بدون پوست داخلي، فقط داراي 53 ميلي گرم ويتامين C است.
در ليمو شيرين مقدار زيادی پتاسيم وجود دارد که از جمله تركيباتي است كه ميتواند از بروز بيماري قلبي عروقي پيشگيري و همچنين بين آب و الكتروليتهاي بدن تعادل برقرار كند.
وي ادامه داد: اسيدفوليك (فولات) موجود در ليمو شيرين نسبت به ميوهها ديگر بيشتر است و نقش موثري در پيشگيري از كم خوني ايفا ميكند.
افرادي كه مبتلا به كم خوني به خصوص كم خوني از نوع اسيد فوليك هستند ميبايست اين ميوه را مصرف كنند.
از ديگر خواص ميوه ليمو شيرين را اثر مفيد بر روي معده، هضم دستگاه گوارش، خنثي شدن مقداري از اسيد معده، جلوگيري از تخمير غذا در معده و پيشگيري از نفخ معده را نام برد./ب