وی افزود: با ایجاد اسکلههای چند منظوره و احداث 6 موجشکن چند منظوره، زمینه برای توسعه طرحهای گردشگری، تفریحی، توریستی و حتی تجاری در منطقه چابهار به وجود آمده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستانوبلوچستان تصریح کرد: سرمایهگذار بخش خصوصی که از افراد بومی منطقه است، اعلام آمادگی کرده تا نسبت به خرید شناور مسافری و فعال کردن آن در مسیر چابهار-پاکستان به جابهجایی مسافران اقدام کند.
رضوانی یادآور شد: با آغاز بهکار شناورهای مسافری و تجاری و به تبع آن حضور اداره کل بنادر و دریانوردی و گمرک و نیز دیگر بخشهای مربوطه، رونق اقتصادی منطقه شتاب بیشتری خواهد گرفت.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه مشاوران با تجربهای که سالیان زیادی است که در منطقه حضور دارند، در این طرح دخالت داشته و شرایط لازم برای جذب سرمایهگذاران علاقمند در چابهار بسترسازی و فراهم شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستانوبلوچستان بیان کرد: یکی دیگر از فرصتهایی که میتواند به پویایی بیشتر این بندر شتاب دوچندان بخشد، استفاده از ظرفیتهای منطقه ویژه آن است که این امر با رعایت سه اصل «مدیریت، حاکمیت و مالکیت» اداره کل بنادر و دریانوردی در قالب لایحهای به هیئت دولت ارائه شده است.
رضوانی خاطرنشان کرد: فعالیت این سازمان کاملاً تخصصی بوده به طوری که تاکنون به 28 کنوانسیون بینالمللی ملحق شده است و از قوانین آنها تبعیت میکند.
وی با اشاره به عضویت ایران در آیمو (سازمان بینالمللی دریایی) افزود: افزون بر 10 سال است که ما در این طرح ممیزی عضویت داریم و یک نماینده ثابت نیز از سوی کشورمان که مرکز آن در لندن است، حضور دارد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستانوبلوچستان تأکید کرد: هر سال از طرف ممیزی طرح آیمو تحت کنترل قرار داریم و سال گذشته داوطلب طرح ممیزی این سازمان شدیم که در این جریان، بندرعباس و بندر امام خمینی تحت ممیزی آیمو قرار گرفتند.