وی اظهار داشت: این موفقیت به دلیل پیگیری موضوعات ترافیكی از سوی دستگاه های دست اندركار سیستان و بلوچستان و فرماندهان و كاركنان پاسگاه های پلیس راه شمال استان بدست آمده است.
وی شناسایی نقاط پر تصادف و ایمن سازی آنها با استفاده از علائم هشدار دهنده خاص، ایجاد روشنایی در پاركینگ های جاده ای با هدف تامین آرامش و امنیت مسافران، افزایش گشت های نامحسوس و سیستم های نظارتی از جمله دوربین مدار بسته و نصب برج نور در تقاطع های فرعی و اصلی را در كاهش آمار سوانح رانندگی برون شهری شمال سیستان و بلوچستان تاثیرگذار دانست.
فرمانده پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان گفت: اجرای طرح روشن كردن چراغ خودروها در طول روز با توجه به شرایط جوی و راههای سیستان و بلوچستان با هدف افزایش دید و ارتقای ضریب هوشیاری رانندگان، اجرای طرح های ضربت و تشدید برخورد با تخلفات حادثه ساز از جمله نبستن كمربند ایمنی، برنامه ریزی منطقی در عملكرد تیم های گشتی پلیس از دیگر موارد موثر در كاهش تصادفات جاده ای استان است.
استان سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی محورهای ارتباطی دارای دو پلیس راه در شمال و جنوب است.
پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان محورهای ارتباطی خاش، سراوان، سیب سوران، مهرستان، زاهدان، زابل، هیرمند و زهك را زیر پوشش دارد.
پلیس راه جنوب استان نیز راههای ارتباطی ایرانشهر، دلگان، سرباز، نیكشهر، كنارك و چابهار را پوشش می دهد./س