مدیر جهادکشاورزی ملکان گفت: حدود 65 درصد از انگور خشک شده (سبزه) تولیدی کشور در این شهرستان تولید می‌شود.

 

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، فتحی امروز در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به جایگاه ویژه تولید انگور در ملکان اظهار کرد: توسعه آموزش‌های ترویجی در بخش کشاورزی و مبارزه جدی با آفات این محصول می‌تواند در میان ‌مدت کیفیت و کمیت تولید آن را افزایش دهد.

وی فعال کردن مراکز خدمات کشاورزی در سطح شهرستان، افزایش توجه به بخش آبخیزداری، جذب سرمایه برای ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی، همچنین فرآوری انگور را از جمله مسائل ضروری و مهم بخش کشاورزی ملکان ذکر کرد و افزود: خاک زراعی این شهرستان قابلیت خوبی برای پرورش موهای فخری سیاه و زرد دارد.

نائبی، باغدار نمونه ملکانی که راندمان تولید چشمگیری را در تولید انگور دارد، نیز به خبرنگاران گفت: بیش از چهار هکتار باغ دارد و با رعایت اصول باغداری و تغذیه و هرس، محصول امسال در مقایسه با سال گذشته دو برابر افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه تاکنون فقط از کود حیوانی از جمله کود کبوتر و مرغ در باغ خود استفاده کرده است، گفت: استفاده از خاک مرغوب و بیل کاری نیز در افزایش وزن انگور موثر بوده استغ به طوری که در قسمت‌های دیگر باغ که این موضوع رعایت نشده وزن خوشه‌ها کمتر است.

نائبی با بیان اینکه خوشه‌هایی که وزن بالایی دارند بر‌خلاف سایر خوشه‌ها از کیفیت بیشتری برخوردارند، ادامه داد: این موضوع به گونه‌ای است که هیچ‌گونه آفتی در آنها اثر نمی‌کند، میزان قند بالایی دارند و کشمش خشک تولیدی از آنها نیز زیاد است./س

برچسب ها: تهیه ، سبزه ، کشور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.