وی افزود: در برخی افراد گلوتن موجود در گندم و جو دچار عدم تحمل می شوند .
وی عنوان کرد: در برخی افراد به علت حساسیت به گلوتن باید از مصرف مواد غذایی که دارای گندم و جو است خودداری کنند و راهی جز ترک این مواد غذایی وجود ندارد.
وی تصریح کرد: معمولاً این حساسیت در کودکی خود را با علائمی مانند دل درد، حالت تهوع و اسهال شدید پدیدار می شود.
خسرونیا در ادامه گفت: در بعضی کودکان بروز این حساسیت دیده نمی شود و در بزرگسالی نمایان می شود.
وی در ادامه افزود: بهتر است برای پیشگیری از بیماری هایی مثل خونریزی معده ، به هم ریختن دستگاه گوارش وغيره از این مواد استفاده نشود و مواد جایگزین مثل برنج و ذرت استفاده کند./ع2