دکتر پروین میر میران، عضو هئیت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پاستیل ها ارزش تغذیه ای زیادی را ندارند و کالری بالای آنها در چاقی موثر است.
وی افزود: ژلاتین موجود در پاستیل ریشه گیاهی یا حیوانی دارد و در داخل کشور تولید نمی شود.
میر میران با اشاره به اینکه اگر ژلاتین پاستیل از مغز استخوان حیوانات تولید شود، از نظر شرعی نیز مورد تایید نیست، ادامه گفت: باورهای غلطی مبنی بر اینکه پاستیل دارای کلسیم است در جامعه وجود دارد در صورتیکه که از نظر علمی این مطلب تایید نشده است.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه پاستیل در بین دندانها قرار می گیرد موجب خرابی دندانها می شود و همچنین کالری بالای آن، موجب چاقی می شود.
میر میران خاطر نشان کرد: شیر، ماست، کشک کم نمک منبع خوبی برای کلسیم هستند و برای تامین کلسیم بدن می توان از این مواد و همچنین سبزیجات استفاده کرد.
وی پاستیل را جز تنقلات غیر ضروری دانست و بیان کرد: به جای مصرف تنقلاتی که دارای مضرات زیادی هستند می تواند خشکبار و برگه های موجود در بازار که دارای کلسیم هم هستند استفاده کرد./ح