مدیر کل روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: در حال حاضر در استان زنجان مشکل خاصی برای تامین داروی بیماران خاص وجود ندارد.





به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، اسماعیل رحمانی در جلسه انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان، اظهار کرد: همکاری دانشگاه علوم پزشکی با انجمن‌های خیریه استان زنجان موجب اقدامات تاثیرگذاری در حوزه سلامت در استان شده است.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر انجمن‌های خیریه به سوی توجه به زیرساخت‌های لازم پیش رفته‌اند، افزود: صدور مجوزهای درمانی برای بیماران در کمترین زمان از سوی دانشگاه علوم پزشکی صورت می‌گیرد.

مدیر کل روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از تشکیل شورای هماهنگی خیریه سلامت در استان خبر داد و گفت: جلسات مختلفی از سوی این شورا برای رسیدگی به مشکلات بیماران خاص برگزار شده است.

این مسئول با بیان اینکه 80 درصد بودجه نظام پزشکی برای کنترل برخی بیماری‌ها به کار می‌رود، خاطرنشان کرد: این بودجه صرف بیماری‌های کلیه، فشارخون، دیابت می‌شود.

رحمانی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته تنها یک مرکز دیالیز در استان زنجان وجود داشت، افزود: در حال حاضر مرکز دیالیز در شهرستان‌های مختلف راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در بیمارستان آیت‌الله موسوی 11 تخت دیالیز با 60 بیمار وجود دارد، عنوان کرد: مرکز شهید بهشتی نیز با 10 تخت پذیرش 55 بیمار را به عهده دارد.

مدیر کل روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از پذیرش 45 بیمار در هشت تخت دیالیز در ابهر خبر داد و گفت: در شهرستان خرم‌دره نیز شش تخت دیالیز برای 30 بیمار در نظر گرفته شده است.

این مسئول با بیان اینکه در شهرستان طارم سه تخت دیالیز 9 بیمار را انجام می‌دهد، اضاضه کرد: در شهرستان ماهنشان نیز دو تخت برای پذیرش هفت بیمار در نظر گرفته شده است.

رحمانی از اهدای اعضای 12 بیمار مرگ مغزی در استان زنجان در سال جاری خبر داد و متذکر شد: 39 مورد اهدای عضو در استان صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در استان زنجان مشکل خاصی برای تامین داروی بیماران خاص وجود ندارد، اذعان داشت: با مدیریت صورت گرفته مشکلات این بیماران حل شده است./ج1

برچسب ها: زنجان ، دیالیز ، مرگ مغزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.