1- ترک سیگار و اجتناب از در معرض دود سیگار قرار گرفتن:در صورت ترک سیگار خطر حمله مجدد و حتی مرگ کاهش می یابد .
2- ورزش کنید: ورزش هایی مانند پیاده روی و شنا از ورزش های مناسب است و حداقل 3 بار هر بار 30 دقیقه ورزش کنید .
3- رعایت رژیم غذایی: یک رژیم غذایی صحیح کم نمک و کم کلسترول به کاهش وزن ، فشار خون و کلسترول خون کمک می کند و مصرف ماهی و غذاهای کم چرب ( در صورت امکان روغن مایع ) ، میوه و سبزیجات تازه بجای مواد سرخ کردنی از مواد غذایی آب پز و کبابی استفاده کنید . از خامه – کره و روغن های جامد استفاده ننمائید .
4- مصرف منظم داروها:مصرف مرتب و منظم داروهای تجویز شده و مصرف آسپرین در کسانیکه استنت گذاشته اند و داروهای ضد پلاکت برای جلوگیری از لخته شدن از جمله برخی از داروهای تجویزی است . که باید با تنظیم و تجویز پزشک مصرف گردد .
5- کنترل فشار خون:با دریافت دارو – رژیم غذایی و فعالیت بدنی که توسط پزشک تجویز شده است . فشار خون خود را کنترل نمایید.
6- کنترل قند خون:با کنترل قند خون خود از پیشرفت بیماری قلبی خود جلوگیری نمایئد . کنترل قند خون هر 3 ماه یکبار با آزمایش ساده HbA1c بسیار مفید در افراد کمتر از 7 % باشد .
7- پیشگیری از سرما خوردگی و آنفلوآنزا:با مراقبت از خود از ابتلا به بیماریهای تنفسی پیشگیری نمایید.
8- کار و فعالیت متناسب:بدن شما نیاز به استراحت دارد . بستگی به وضعیت قلب و استرس ، شغل خود را متناسب نمائید .
9- کنترل استرس:کنترل استرس و نگرانیها در کسانیکه بیماری قلبی دارند میزان حمله قلبی را کاهش می دهد . انجام تنفس عمیق – مدیریت زمان – تمرین های آرام سازی در کاهش استرس به شما کمک می کند .
10- آشنایی با علائم بیماری قلبی و مراجعه به موقع به پزشک:در صورت کم شدن نفس – ضعف و خستگی مفرط – درد قفسه سینه - شانه - دست - فک وگردن - تورم و پا درد – رنگ پریدگی تندی زیاد و یا نا منظم ضربان قلب – احساس تهوع و استفراغ – عرق سرد به پزشک مراجعه نمایید./س