به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گيلان ، انواع
مرکبات حاوی مواد معدنی ، کربوهیدراتها ، پتاسیم ، فولیت، کلسیم ، ویتامین ب و ث ،
فسفر، منیزیم و مس است که در فرآیند رشد جسمی و جلوگیری از ابتلا به انواع
بیماریها ، اثربخش
است..
مرکبات
به عنوان منبع بسیار غنی آنتی اکسیدانها، در صورت مصرف مداوم میتواند در کاهش
بیماریها نقش مهمی ایفا کند. کارشناسان تغذیه معتقدند استفاده
ازمرکبات ضمن پیشگیری از سرماخوردگی های عادی و ضعف بافت ها، به استحکام تاندوم ها
، رباط ها ، دندان ها ، عروق خونی ، استخوان ها و حتی پوست کمک می کند. / s