به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه ، کنگره آمریکا سی روز مهلت دارد تا اعتراض احتمالی خود به این قرارداد را اعلام کند. این قرارداد در پایان این مهلت در صورتی که با اعتراض کنگره مواجه نشود، نهایی تلقی
می شود.
این قرارداد همچنین شامل یکصد و بیست موتور هواپیما و بیست و پنج دستگاه «لینک-16» -سامانه تبادل اطلاعات تاکتیکی بین یگان های نظامی در ناتو- و همچنین قطعات یدکی و آموزش های ضروری می شود.
شرکت هواپیماسازی لاکهید مارتین و شرکت سازنده تجهیزات جنرال الکتریک و شرکت رولز رویس که سازنده موتور هواپیما است بیشترین سود را از این قرارداد می برند.
ْآژانس دفاع و امنیت آمریکا که صادرات تسلیحات از این کشور را سازماندهی می کند اعلام کرد عربستان برای جلوگیری از فرسوده شدن نیروهایش به این هواپیماها نیاز دارد. این آژانس تاکید کرد فروش 25 هواپیما به عربستان، موازنه نظامی در منطقه را به هم نخواهد زد.
عربستان در سال های اخیر به روشنی خریدهای تسلیحاتی خود را افزایش داده است. این کشور در اواخر سال 2010 قراردادی با واشنگتن به ارزش حدود شصت میلیارد دلار برای خرید دهها هواپیما و بالگرد امضا کرد. این قرارداد به ویژه شامل 84 فروند جنگنده بمب افکن اف-15 و نوسازی هفتاد هواپیمای دیگر از همین نوع و همچنین 178 بالگرد تهاجمی (شامل 70 بالگرد آپاچی و 72 بالگرد بلک هاوک و 36 بالگرد ای اچ-6ایی) و دوازده بالگرد سبک آموزشی ام دی-530 اف می شود. این تجهیزات ظرف مدت پانزده تا بیست سال به عربستان تحویل داده خواهد شد.