اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: دانه های شنبلیله مهم ترین قسمت دارویی آن به شمار می آیند.
وی تصریح کرد: شنبلیله محتوی مقادیر زیادی آهن، فسفر و ویتامین D است.
نقشی ادامه داد: داروی گوارشی تلخی محسوب شده ولی می توان آن را در بیماری قند مصرف کرد.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: جوشانده
دانه های شنبلیله برای نرمی پوست و رفع تحریکات جلدی به کار می رود و به این منظور می توان جوشانده آن را به شکل کمپرس مورد استفاده قرار داد.
وی اظهار داشت: جوشانده دانه های این گیاه دارویی چنانچه به صورت غِرغِره مصرف شود در رفع ورم لوزه ها بسیار مفید و موثر خواهد بود.
نقشی تاکید کرد: دانه های شنبلیله بازکننده مجاری عروق بوده و از این رو برای پیشگیری از سکته قلبی بسیار موثر است/س