به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج، سید 'حسین صابری' در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه كهگیلویه و بویراحمد افزود: این میزان اعتبار می بایست تا پایان تیرماه 92 در زمینه تامین آب كشاورزی، فراهم كردن زیرساخت های مورد نیاز این بخش و ساخت مجتمع های گلخانه ای و مزارع پرورش ماهی در استان هزینه شود.
وی بیان كرد: این میزان اعتبار اختصاص یافته به كهگیلویه و بویراحمد از محل اعتبارات عمرانی بوده و هزینه كردن آن مستلزم تصویب در شورای برنامه ریزی و توسعه استان است.
صابری اظهار داشت: 25 میلیارد ریال اعتبار از سوی دولت به كهگیلویه و بویراحمد برای تكمیل پروژه های نیمه تمام با ماهیت استانی تخصیص داده شده است.
وی پیش بینی درآمدهای سال 92 كهگیلویه و بویراحمد تعیین شده توسط دولت كه می بایست از محل دریافت عوارض و مالیات و فروش نفت تامین شود را 840 میلیارد ریال اعلام كرد.
صابری عنوان كرد: تا زمانی كه پروژه نیمه تمام در كهگیلویه و بویراحمد وجود دارد دستگاه های اجرایی این استان نباید عملیات اجرایی طرح جدیدی را آغاز كنند زیرا تاكید دولت اتمام پروژه های نیمه تمام است.
وی ابراز داشت: مسوولان اجرایی كهگیلویه و بویراحمد برای تكمیل پروژه های نیمه تمام ملی خود می بایست اقدام به پیگیری و رایزنی جدی برای دریافت اعتبارات مورد نیاز از وزارتخانه مربوطه و از محل كمیسیون ماده 215 كنند و استانداری استان نیز آماده همكاری در این زمینه است.
استاندار كهگیلویه و بویراحمد افزود: این استان در زمینه نصب و توسعه شبكه دولت از برنامه پیش بینی شده و سایر استان های كشور عقب بوده و از مجموع 60 دستگاه اجرایی موجود در مركز استان تاكنون 20 مورد به این شبكه متصل شده است.
صابری گفت: شبكه دولت جزو برنامه پنجم توسعه كشور است و به همین دلیل می بایست تمام دستگاه های اجرایی استان هر چه سریعتر به آن وصل شوند.
وی بر لزوم تلاش شركت مخابرات كهگیلویه و بویراحمد برای رفع این مشكل اساسی تاكید كرد.
صابری بیان كرد: دستگاه های مختلف اجرایی كهگیلویه و بویراحمد بدهی خود را به شهرداری های این استان پرداخت كنند زیرا شهرداری ها از محل دریافت عوارض خدمات لازم را به مردم ارائه می دهند.
وی اظهار داشت: شهرداری های كهگیلویه و بویراحمد نباید پرونده بدهی دستگاه های اجرایی استان را به كمیسیون ماده 77 ارسال كنند زیرا این روش برای وصول مطالبات چندان موثر نیست.
صابری خواستار رفع هر چه سریعتر مشكل كمبود مصلا در شهرهای سی سخت، مارگون، گچساران، باشت، دهدشت و چرام شد.
در این نشست مقرر شد دستگاه های اجرایی عضو شورای برنامه ریزی و توسعه كهگیلویه و بویراحمد در نشست های بعدی سیاست ها و برنامه های مدون خود برای توسعه این استان در بخش های مختلف را در سه محور مطالعه وضعیت موجود، بیان مشكلات و كمبودها و برنامه توسعه ای پنج ساله گزارش دهند./س