به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سنندج، بخشی از خواص این گیاه عبارتنداز:
1. این گیاه میزان فشارخون بالا را نیز کاهش می دهد.
2. ترکیبی از ویتامین C، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است.
3. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می
شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری
دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می شود.
3. مانع از بروز سرطان تخمدان درخانم ها می شود.
4. برای پیشگیری از نقص جنین، مصرف تره فرنگی که سرشار از فولات است، به زن باردار توصیه می شود.
5. کلسیم موجود در آن در حفظ سیستم ساختاری اسکلت سالم موثر است.
6. خاصیت ضدعفونی کننده دارد و به بدن کمک می کند با عفونت و آلودگی مقابله کند.
7. علایم سرماخوردگی، آنفلوآنزا و تب یونجه را تسکین می بخشد./س