کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : بدن کالری کربوهیدرات های موجود در غذا را برای بدست آوردن انرژی مصرف می کند و کربوهیدرات های اضافه را به تری گلیسیرید تبدیل می کند که در سلول های چربی ذخیره می شود و به طور طبیعی با خوردن غذاهای چرب ، میزان تری گلیسیرید در خون افزایش می یابد و در نتیجه خطر بروز بیماری قلبی بالا می رود .
مظفری افزود : افزودن ادویه به غذاهای پرچرب تری گلیسیرید را نسبت به غذاهای چرب بدون ادویه ، 30 درصد کاهش می دهد .
به گفته وی بالا بودن میزان انسولین مضر است و در طول زمان در رگ های خونی تراکم چربی ایجاد می کند و آنتی اکسیدان ها مانند ادویه ، در کاهش خطر بروز بیماری های مزمن اهمیت زیادی دارد ./س