یك متخصص تغذیه گفت: انار آنتی‌اكسیدان زیادی دارد و به همین دلیل در كاهش ریسك بیماری های قلبی و عروقی، سرطان پروستات، سرطان سینه و سرطان‌های دیگر بسیار موثر است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ دكتر 'دردانه حسین'اظهارداشت: این میوه میزان فشار خون و كلسترول را نیز كاهش می دهد و برای بیماران دیابتی نیز در حد مجاز مشكلی ایجاد نمی‌كند.

وی افزود: یك انار متوسط به وزن 280 گرم حاوی میزان زیادی كربوهیدرات است و مقدار بسیار كمی نیز چربی دارد و همچنین یك انار با این وزن حاوی 230 كیلو كالری انرژی است.

حسین تصریح كرد: انار سرشار از ویتامین C است و به همین دلیل مصرف آن در دوران سرماخوردگی مفید است و ویتامین K و پتاسیم زیادی نیز دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز ادامه داد: برخی از مردم تصور می‌كنند كه انار آهن زیادی دارد در حالی كه این گونه نیست و آهن موجود در این میوه زیاد نیست.

وی افزود: از میان مواد معدنی موجود در انار، میزان كلسیم زیاد است و دارای مقداری آهن، منیزیم و مس نیز هست.

حسین گفت: آب انار نیز همه این خواص را دارد ولی رب‌انار با حرارت دیدن، میزان زیادی از ویتامین c و املاح خود را از دست می‌دهد در نتیجه مصرف آن به صورت تازه بیشتر توصیه می شود. /س
برچسب ها: کاهش ، ریسک ، قلبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.