عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به جایگزین شدن اینترنت و تلفن همراه به جای کتاب در اوقات فراغت جوانان گفت: وجود معضل فضای مجازی، مانع بزرگی برای افزایش سرانه مطالعه است.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران سالارمرادی، در مورد مشکل پایین آمدن سرانه مطالعه در کشور گفت: مهم ترین مشکل، آموزش ندیدن افراد برای مدیریت اوقات فراغت است . به همین علت باید در   مدارس با ایجاد زمانی به نام زنگ اوقات فراغت، استفاده بهینه از زمان را به دانش آموزان آموزش دهیم.
 
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: متاسفانه کودکان ایرانی در مدارس با فرهنگ مطالعه آشنا نمی شوند و به دلیل نبود اطلاع رسانی در مورد فرهنگ مطالعه در جامعه از والدینشان نیز الگو نمی گیرند.
 
مرادی با بیان اینکه در شرایط کنونی، فضای مجازی مانع از افزایش سرانه مطالعه می شود، عنوان کرد: هم اکنون اینترنت و تلفن همراه جایگزین کتاب در اوقات فراغت جوانان شده است و سهولت دستیابی به اطلاعات از طریق این ابزار مانع از افزایش سرانه مطالعه در قشر جوان می‌ شود.
 
وی با اشاره به اینکه بالا بودن قیمت کتاب ها مانع از موفقیت نمایشگاه کتاب در ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه می شود، تصریح کرد: قیمت کتاب ها در شرایط اقتصادی کنونی، موضوع ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه را با مشکل روبرو می کند، چراکه نه تنها در مورد کتاب، بلکه این مشکل برای نشریات متعدد کشور نیز وجود دارد.
 
مرادی با انتقاد از نحوه توزیع کتابخانه ها در کشور یادآورشد: باید توزیع مناسبی برای کتابخانه در کشور وجود داشته باشد تا بتوان فرهنگ مطالعه را ترویج داده و سرانه مطالعه را افزایش داد، چراکه در بیشتر شهرستان‌ها و روستاهای کشور یا  کتابخانه وجود ندارد و یا تعداد کمی کتاب در این کتابخانه‌ها موجوداست.
 
روز بیست و چهارم آبان ماه، آغاز هفته کتاب و کتاب خوانی است.به همین مناسبت بیستمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از ۲۰ تا ۲۷ آبان در تهران و دیگر استان‌های کشور برگزار می‌شود./ع
برچسب ها: سایبر ، سنندج ، جامعه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار