به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک، رژيمغذايي بر اين جوشها اثر غيرمستقيمي دارد؛ مشاهده شده كه افزودنيها، سرخكردنيها و چربيها در افزايش تعداد جوشها تاثير دارند و توصيه شده است كه از مصرف اين مواد خودداري شود. موادغذايياي نيز وجود دارند كه مصرف آنها براي افراد دچار جوش دوره جواني بيشتر توصيه شده است؛ مانند جوانهها،
تخم آفتابگردان و حبوبات و موادي كه از نظر ميزان ويتامين E غنيتر هستند، بهطور تجربي، ديده شده است كه مصرف سوسيس، كالباس، شكلات و گردو باعث افزايش جوشها و ديرتر از بين رفتن آنها ميشود. مصرف سبزيهاي تازه، ميوهها و داشتن رژيمغذايي سالم و طبيعي نيز در بهبود سريعتر اين جوشها تاثير دارد. در نهايت ميتوان گفت، همانطور كه از نام اين جوشها (جوشهاي دوره جواني) برميآيد درگيري افراد با آنها، موقت است و با گذشت زمان بهبود مييابند.
رعايت بهداشت فردي بهترين اثر را در از بين رفتن آنها دارد ولي در هر حال بايد مراقب رژيمغذايي و ورود كالريهاي اضافي به بدن هم بود./س