به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد :
مهندس حمیدرضا منصوری، سطح باغات انار استان را 100 هکتار اعلام کرد و افزود: به طور میانگین از این سطح، سالانه در هر هکتار، 16 تن انار برداشت می شود.
منصوری، همچنین از اجرای طرح IPM ( آفت کرم گلوگاه انار ) و طرح های ترویجی در باغات انار استان چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: اجرای این طرح ها، سبب افزایش 20 درصدی تولید انار نسبت به سال گذشته در این استان شد.
به گفته مدیر باغبانی سازمان جهاد كشاورزي استان چهارمحال و بختیاری؛ این محصول، به دلیل عدم مصرف سموم شیمیایی و پایین بودن میزان مصرف کود شیمیایی، جزء محصولات سالم استان محسوب می شود که 30 درصد محصول تولیدی، صرف تولید رب انار، ترشی انار و مابقی به صورت تازه خوری مصرف می شود.
وی گفت: شهرستان های کیار، لردگان و اردل، شهرستان های تولید کننده انار در استان چهارمحال و بختیاری، به ترتیب سطح زیر کشت می باشند و محل مصرف این محصول در بازارهای استان و خارج از استان می باشد.
منصوری، متوسط درآمد ناخالص باغداران از محصول انار در استان چهارمحال و بختیاری را بین 38 تا 40 میلیون تومان در هر هکتار اعلام کرد. /س