به گزارش خبرنگار باشگاه
خبرنگاران کرمانشاه
از جمله بهترین سبزیجاتی که به این روش میتوان آنها را
کنسرو کرد، قارچ، گوجه گیلاسی، نخودفرنگی و
بادمجان است، البته بهتر است حین کنسرو کردن به آن برگهای معطر
سبزیجات و کمی فلفل هم افزوده شود. نحوه کنسرو به این شکل بسیار ساده است ، بعد از آنکه سبزیجات شسته، خشک و به شکل دلخواه خرد شد، باید
آنها را در آب جوش و سرکه برای چند دقیقه جوشاند و بعد روی کاغذهای جذاب آب پهن
کرد تا آب اضافه آنها گرفته شود. بعد آنها را در ظروف استریل ریخت و به آن روغن
اضافه کرد تا جایی که هیچ فضای خالی و پرهوایی در ظرف باقی نماند. طی چند هفته
سبزیجات آماده مصرف میشود و تا 12 ماه نیز میتوان آنها را نگهداری کرد./س