به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
مدیرکل جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: این مقدار چغندر قند، از 650 هکتار مزارع استان چهارمحال و بختیاری برداشت شده است.
صفدر نیازی افزود: چهارمحال و بختیاری، جزء هفت استان برتر تولید چغندر قند در کشور است که این محصول را با بالاترین عیار قند تولید و روانه بازار مصرف می کند.
صفدر نیازی افزود: هم اکنون عیار قند در چغند قند استان چهارمحال و بختیاری بین 21 تا 22 درصد است، در حالی که در بیشتر استان های کشور، عیار قند این محصول، بین 12 تا 14 درصد بوده است.
نیازی افزود: برداشت چغندر قند در استان چهارمحال و بختیاری، از اواخر مهرماه آغاز و تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.
وی، با اشاره به اینکه در استان چهارمحال و بختیاری به علت سردسیر بودن هوا، چغندرقند به طور مـعمول در دوره بـهاره کشت می شود، افزود: شهرستان های کیار، شهرکرد، لردگان و بروجن، از جمله مراکز تولید چغندر قند این استان است.
چغندر تولیدی استان چهارمحال و بختیاری، علاوه بر تأمین نیاز کارخانه قند استان چهارمحال و بختیاری به استان همجوار نیز صادر می شود. /ب