به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک، نوع چربی و افزودنی ها در کنسروها مهم هستند، زیرا محتویات آنها تازه نیستند. بنابراین برای کودکان، سالمندان و بیماران نیازمند غذای تازه ممکن است چندان مناسب نباشند.
ویتامینهای C، اسید فولیک ، B12, B6, B2, B1 و ویتامین A با منبع گیاهی که در برابر حرارت ناپایدار هستند، در کنسروها وجود ندارند. اما کنسروها حاوی پروتئین، کربوهیدرات ها، مواد معدنی و ویتامینهای مقاوم در برابر حرارت هستند.
همه کنسروها باید پیش از مصرف به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش حرارت داده شوند، زیرا به علت نگهداری آنها در انبارها، امکان آلودگی بیرونی آنها خیلی زیاد است./ب