محمدعلی سیفی در مصاحبه با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ
کرمان با اعلام این خبر افزود : آب و هوای مساعد و شرایط اقلیمی، شهرستان جیرفت را
به گلخانه طبیعی این محصول تبدیل كرده ودر دومین ماه از فصل پاییز برداشت محصول گلخانه
ای در این شهرستان در حال انجام است .
وی تصریح كرد: منطقه جیرفت از جمله مناطق مستعد تولید خیار سبز در كشور به شمار می
رود كه خیار گلخانه ای با سطح زیر كشت بیش از 600 هكتار و خیار تونلی با سطح بیش
از سه هزار هكتار رتبه اول منطقه و استان را به خود اختصاص داده است.
سیفی، میانگین برداشت خیار سبز در هر هكتار از گلخانه های جیرفت را 170 تن و خیار
تونلی را بیش از 40 تن عنوان و اظهارداشت : با توجه به افزایش 10 درصدی كشت
محصولات گلخانه ای در سالجاری و نیز رویكرد كشاورزان به كشت تونلی این محصول پیش
بینی می شود تا پایان فصل برداشت بیش از 250 هزار تن محصول خیار از گلخانه ها و
كشت های تونلی این منطقه برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
وی یادآور شد : برداشت خیار سبز گلخانه ای در جیرفت تا خرداد ماه سال آینده ادامه
دارد. /س