وی گفت: علیرغم اینکه به لحاظ کمَی، تعداد داروخانه های دامپزشکی کمتر از داروخانه های انسانی است ولی با توجه به حجم بالای مصرف دارو و گردش مالی سنگین در این بخش، این مراکز، نقش کلیدی در اشتغال، اقتصاد و سلامت سرمایه دامی و بهداشت تولید فرآورده های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی روزانه خانوار داشته و این موضوع اهمیت چرخه توزیع داروهای دامپزشکی را دوچندان می کند.
شریعتی با اشاره به لزوم رعایت دقیق در نسخه نویسی و تحویل دارو به دامداران در جهت مصرف صحیح دارو، رعایت زمان پرهیز مصرف دارو را در سلامت فرآورده هایی نظیر؛ شیرخام، گوشت و ... بسیار مهم و حیاتی خواند و خواستار آن شد تا مسئولین فنی داروخانه های دامی نسبت به اعمال این مهم تاکید داشته باشند.
وی خواستار همکاری و همفکری و استفاده از خرد جمعی در راستای حفظ شئونات حرفه ای شد و یادآوری کرد: برخورد با افراد فاقد صلاحیت در امور درمانی دامپزشکی از اولویت های مهم دامپزشکی در حوزه درمان است.
رئیس اداره دارو، درمان و آزمایشگاه های دامپزشکی استان با تاکید بر تشکیل انجمن های صنفی در بخش شرکت های دارویی دامپزشکی، درمانگاه ها و کلینیک های این حرفه، تشکیل چنین مواردی را در راستای دفاع از حقوق صنفی اعضا و نیز واگذاری امور تصدی گری به بخش خصوصی موثر دانست.
وی گفت: در خراسان رضوی، 100 باب داروخانه دامی و 15 شرکت پخش دارو، واکسن و مواد بیولوژیک در حال فعالیت و ارائه خدمات در جهت ایمن سازی دام ها و کاهش بیماری های مختلف دامی و مشترک بین انسان و حیوان هستند./س