به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در این جلسه با اشاره به این که دستگاههای خدماتی عملکرد خوبی در خصوص مسکن مهر داشتهاند، افزود: امیدواریم که ادامه کار هم با جدیت ادامه پیدا کند تا ساکنان مسکن مهر در نقاط مختلف استان مشکلی برای سکونت نداشته باشند.
اشرفنیا با اشاره به افزایش تقاضای مسکن مهر در شهر تبریز گفت: اخیرا احداث شش هزار واحد مسکن مهر برای جایگزینی حاشیهنشینی به شهرداری تبریز ابلاغ شده و برای اخذ مجوزهای لازم از وزارت راه و شهرسازی باید مکان احداث این واحدها مشخص شود.
معاون عمرانی استاندار با تاکید بر آشنایی و تسلط مدیران اجرایی بر قوانین و دستورالعملها خاطرنشان کرد: نباید عدم آشنایی مدیران با دستورالعملها موجب تشکیل جلسات اضافی و اتلاف وقت آنها در این جلسات شود.
وی با اشاره به ضرورت وجود داروخانه و مرکز درمانی در فازهای جدید مسکن مهر شهر جدید سهند اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی باید این مساله را به طور جدی از وزارت بهداشت پیگیری کند و در این خصوص اختیارات لازم را نیز داشته باشد.
اشرفنیا تصریح کرد: برای تاسیس داروخانه یا مرکز درمانی تنها شاخص جمعیت نباید مد نظر قرار گیرد بلکه شاخصهایی مانند دوری از مرکز شهر نیز در این خصوص حایز اهمیت است.
وی با تاکید بر این که مشکلات مردم به هر نحوی باید حل شود افزود: نباید با معطل کردن مردم و عدم پاسخگویی، آنها را به استفاده از روشهای غیرقانونی تشویق کنیم.
اشرفنیا همچنین از مدیران دستگاههای اجرایی خواست مسایل و مشکلات فیمابین را با تعامل و هماهنگی یا با ارجاع به استانداری حل و فصل کرده و از شکایت علیه یکدیگر در مراجع قضایی به طور جدی خودداری کنند.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: بیش از 21 هزار و 800 واحد مسکن مهر در نقاط مختلف استان آماده بهرهبرداری است.
علیزاده افزود: هماکنون نزدیک به 93 هزار واحد مسکن مهر در استان در حال ساخت است که بیش از 35 هزار واحد از آن در شهر جدید سهند احداث میشود.
وی اضافه کرد: تقریبا در صد درصد این واحدها مرحله فونداسیون به اتمام رسیده و تاکنون بیش از 14 میلیارد ریال تسهیلات برای آنها پرداخت شده است.
در این جلسه مصوبات جلسه قبلی شورای مسکن استان مطرح و پس از ارایه توضیحات از سوی دستگاههای ذیربط تصمیمات لازم در خصوص آنها اتخاذ شد. /س