به گزارش باشگاه خبرنگاران ايلام ؛حمزه منصوری با بیان این مطلب افزود: سرانه مصرف آرد در استان در سال های قبل حدود 13 کیلوگرم و بسیار بالاتر از میانگین کشوری بود.
وی، اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، واقعی شدن قیمت نان و کاهش ضایعات نان را از جمله عوامل موثر در کاهش سرانه مصرف آرد در استان برشمرد.
منصوری افوزد: مصرف آرد در استان ایلام بر اساس آمار کمتر از شش هزار تن است که یک آمار معقول و منطقی است.
وی گفت: آمار دقیق خرید گندم امسال از کشاورزان ایلامی حدود 60 هزار تن است که اصلی ترین علت کاهش آن، پدیده خشکسالی است.
مدیر امور غله و شرکت بازرگانی استان ایلام از شهروندان ایلامی خواست: به منظور حفظ سلامت خود از نان های سبوس دار استفاده کنند و آن را جایگزین نان های سفید در مصرف روزانه خود قرار دهند.
وی گفت: بزودی سه نانوایی در ایلام و هشت نانوایی در سایر شهرستان های استان با تغییر رویه پخت، نان سبوس دار عرضه می کنند تا فرهنگ مصرف این نوع نان در بین نهادینه مردم شود.
وی پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، انواع سرطان ها، کم خونی و بیماری های گوارشی را از جمله دلایل استفاده از نان سبوس دار برشمرد./ع