به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، مهندس نعمت الله معروفي گفت: بروز برخي اختلالات استنشاقي، گوارشي، پوستي و چشمي مي تواند از عوارض برخي قندها و ابنبات هاي داراي بلانكيت باشد .
وي افزود: با توجه به اينكه بيشتر افراد قندها و آبنبات هايي را مي خرند كه به رنگ سفيد است ، لذا برخي از كارخانجات و كارگاههاي قند و آبنبات بطور غير مجاز از بلانکیت که تركيبي گوگردي بوده برای رنگبري و سفيد كردن قند و آبنبات استفاده مي كنند که مقدار زياد مصرف آن سرطانزا مي باشد به همين دليل يكي از مهمترين فاكتورهاي كنترل كيفيت قند اندازه گيري باقيمانده بلانكيت است .
معروفی اظهار داشت: بروز اختلال در دستگاه گوارش با تاثير بر پرزهاي معده و روده و در دراز مدت باعث از بين رفتن آنتي اكسيدان ها مي شود .
وي در پایان اظهار داشت: ميزان مجاز مورد استفاده بلانكيت در مواد غذايي كمتر از 10 میلی گرم در لیتر( پي پي ام ) است. /ح