امیر هاشمی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: برای ساخت بیمارستانی در منطقه شمال شرق استان تهران، زمینی از سوی شهرداری منطقه چهار تهران در «حکیمیه» تعیین شد؛ اما با تأسف ساخت بیمارستان در آن زمین، مورد استقبال بخش خصوصی قرار نگرفت.
وی ادامه داد: به دلیل برخی مسائل از قبیل تعرفه های تعیین شده از سوی وزارت بهداشت و درمان، ساخت بیمارستان برای بخش خصوصی درآمد زایی ندارد.
هاشمی اضافه کرد: از این رو، ساخت بیمارستان در اولویتی بعد از افزایش تخت قرار گرفت.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی تهران افزود: 500 دستگاه آمبولانسی که قرار بود تأمین شود، به دلیل مشکلات ناشی از تحریم و شرایط ارزی هنوز اختصاص نیافته است؛ در حال حاضر، آمبولانس های «استریتر» مقابل برف و سرما پاسخگو نیستند.
وی ادامه داد: از این رو، قرار بر این بود تا 500 دستگاه آمبولانس دو دیفرانسیل توسط اورژانس کشور خریداری شود و در اختیار مراکز اورژانس قرار گیرد.
هاشمی اضافه کرد: شرکتی خصوصی به عنوان متولی خرید این تعداد آمبولانس تعیین شد؛ اما به دلیل مشکلات ناشی از تحریم و شرایط ارزی این مهم محقق نشده است.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی تهران افزود: با توجه به مشکلاتی از این دست، باید بیشتر برنامه های امداد و نجات در جاده ها به سمت پیشگیری و پیش بینی سوق پیدا کند.
وی ادامه داد: اگر بر اساس پیش بینی های سازمان هواشناسی قرار است مناطق کوهستانی و جاده های در مسیر نقاط کولاک خیز دچار مشکل شوند، باید از تردد در آن مسیر خود داری شود.
هاشمی اضافه کرد: سال گذشته، مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی معاونت درمان دانشگاه شهید بهشتی تهران چند آمبولانس برای ارائه خدمات به محور های کوهستانی دماوند و فیروزکوه در نظر گرفت./س