اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ، گل و سرشاخه گلدار شاتَره ارزش دارویی دارند.
وی تصریح کرد: عرق شاتَره در مقایسه با دَمکرده آن خواص درمانی كمتری دارد، اما به دلیل دسترسی آسانتر از سوی کارشناسان مصرف آن توصیه می شود.
نقشی ادامه داد: عرق شاتَره اشتهاآور بوده و به ترشح آنزیم های گوارشی کمک می کند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مزمزه شاتَره به جهت دارا بودن ویتامین C فراوان برای استحكام لثهها مفید است.
وی اظهار داشت: غِرغِره جوشانده شاتَره برای برطرف كردن آفت، زخمهای دهانی و التهاب زبان مفید خواهد بود.
نقشی تاکید کرد: ترکیب شدن عرق شاتَره با عرق کاسنی مضاعف شدن خواص این گیاه دارویی در پی دارد./س