به گزارش باشگاه خبرنگاران همدان ؛این ادویه تقویتكننده قلب و سیستم گوارش است.؛ به هضم غذا كمك میكند و ضد مسمومیت است.
یكی از موارد معدود استفاده از هل در غذا، برای عطردادن به خورشهای نذری است.
هل در 3 نوع سبز، سفید و سیاه وجود دارد كه خواص یكسانی دارند. هل را با چای دم كرده و با عسل بخورید تا سرماخوردگی درمان شده و تب پایین ميآورد. اگر زیاد ترش میكنید، هل را در برنامه غذایی بگنجانید.
مانند سایر ادویه ها مصرف بیش از حد آن مضر است و باعث ناراحتی رودهها میشود. خواص هل بسیار شبیه شربت اكسپكتورانت است، پس اگر اهل درمان گیاهی هستید، هل را همیشه در ذهن داشته باشید./ع