دو فروند زیرسطحی کلاس غدیر و دو فروند هواناو تندر و BH7 با حضور فرمانده ناوگان نیروی دریایی به ناوگان نیروی دریایی ارتش الحاق شد.

به گزارش خبرنگار دفاعي- امنيتي باشگاه خبرنگاران، دریادار حبیب الله سیاری صبح امروز (چهارشنبه 8 آذرماه) در مراسم رونمایی از دستاوردهای جدید نیروی دریایی در منطقه یکم نیروی دریایی در بندرعباس ضمن صدور فرمان به آب اندازی دو فروند زیر سطحی کلاس غدیر و عملیاتی شدن این زیر سطحی‌ها در ناوگان این نیرو، فرمان الحاق دو فروند هوا ناو SRN6 و BH7 را نیز صادر کرد.

وی افزود: برای نخستین بار در دنیا سیستم پرتاب موشک بر روی هواناو BH7 نصب شده است.

دریادار سیاری با اعلام این خبر که این هواناو به سیستم مسلسل و دوشکا تجهیز شده اند، خاطر نشان کرد: هواناو به عنوان یک وسیله دو منظوره قابل استفاده در دریا و خشکی قابلیت‌های بسیاری از جمله توانایی پشتیبانی از جزایر مخصوصا جزایر فاقد اسکله هستند، انجام کشت شناسایی، تجسس و نجات، تاخت آبی - خاکی، مین ریزی، ماموریت های کمین و حمله، استفاده به عنوان آمبولانس دریایی را دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در ادامه افزود: امروز شاهد رونمایی از فاز دوم ساخت ناوشکن جمهوری اسلامی ایران (سهند) شامل نصب روسازه و سایر متعلقات آن و همچنین پرده برداری از سازه ناوچه موشک انداز "سینای 7 " که در مرحله اتمام ساخت سازه و روسازه قرار دارد، هستیم.

وی با بیان اینکه در مراحل آینده ساخت ناوشکن سهند شاهد تنوع و تعدد تجهیزات و سلاح‌های پیشرفته مورد استفاده در این یگان خواهیم بود، تصریح کرد: تغییرات عمده در روسازه ناوشکن سهند و افزایش مدت زمان ماندگاری آن در دریا این ناوشکن را از سایر ناوشکن ها متمایز ساخته است.

دریادار سیاری گفت: استفاده بهینه از زمان و افزایش سرعت ساخت در مقایسه با سایر یگان های همکلاس از ویژگی های قابل توجه این پروژه ها بوده  تا جاییکه زمان صرف شده برای تکمیل این فاز از پروژه ها تقریبا یک پنجم ساخت سایر پروژه های مشابه بوده است.

ساخت شناورهای ناوشکن موشک انداز پیشرفته

دریادار سیاری همچنين در مراسم رونمایی از دستاوردهای نداجا در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش در بندرعباس با بیان اینکه هر آنچه که داریم از محرم است، اظهار داشت: با رهنمودهای مقام معظم رهبری و استفاده از علم و صنعت داخلی شاهد ساخت انواع شناورهای سطحی و زیر سطحی هستیم.

وی عنوان کرد: با همت صنایع دفاعی و پشتیبانی نیروهای مسلح توانایی ساخت انواع شناورهای سطحی و زیرسطحی در کلاس های بالا و پیشرفته را داریم.

امیرسیاری تصریح کرد: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و خروج مستشاران، برآورد دشمنان آن بود که توانایی نظامی و بهینه‌سازی تجهیزات را نداریم و جنگ تحمیلی با هدف محاصره دریایی و قطع صادرات نفتی ایران به راه انداختند.

وی افزود: دستاوردهای نظامی و دفاعی امروز نیروی دریایی حاصل باور توانمندی‌ها از زمان جنگ تاکنون است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: علم و دانش ساخت زیردریایی ارتش آنچنان با سرعت پیش می‌رود که با دانش و صنعت اندک کشورهایی که دو دهه از ما جلوتر هستند، برابری می‌کنیم.

امیر سیاری با تاکید بر توانمندی ساخت انواع ناوهای موج‌شکن موشک انداز در کشور، افزود: رونمایی از شناور موشک‌انداز سهند نشانگر توانمندی و علم صنعتگران داخلی است و در حال ساخت انواع شناورهای پیشرفته با توجه به نیاز دفاعی کشور هستیم.

انتهاي پيام/
برچسب ها: موشک ، دریادار ، سیاری ، سینا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار