به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج ،میوه به قوای ذهن و قوه بینایی را افزایش میدهد.
مصرف این میوه خلق و قوی افراد را بهبود می بخشد و برای سلامت قلب بسیار مفید است، معده را نیز تقویت میکند.
میوه به سرشار از تانن است که برای رودهها بسیار مفید است. دانه به ورم روده را درمان میکند و خیسانده آن برای تسکین سرفه بسیار مفید است.
جوشانده دانه «به» مقوی و قابض است و عمل هضم را تسریح میبخشد و برای ورمهای امحاء و احشاء مفید است و فرآوردههای آن از سقط جنین جلوگیری میکند.
میوه به عرق بدن را خوشبو میکند و برای رفع عطش، خشونت سینه و گرفتگی حلق مفید است. جویدن دانههای به نیز کندی دندان را از بین میبرد./ع