به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بیرجند؛ غلامرضا هادربادی گفت : سازگاری با شرایط اقلیمی، مقاومت به کم آبی با توجه به خشکسالی ها، کیفیت عطر، پرورش در فضای باز و اقتصادی بودن آن، نیاز به آبیاری در زمانی که نیاز آبی دیگر محصولات منطقه حداقل است از جمله خصوصیاتی است که در گل نرگس باعث کشت و پرورش این گل در خراسان جنوبی شده است.
وی اظهار داشت: رقم نرگس بومی در استان کشت می شود و زمان کاشت آن اواخر تابستان و زمان برداشت از پاییز آغاز می شود و تا پایان زمستان ادامه دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه حدود 100 نفر بهره بردار در بخش تولید و پرورش گل نرگس در استان فعالیت دارند، گفت: سطح زیر کشت گل نرگس در سال جاری نسبت به سال گذشته 5/12 درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: 9 هکتار از زمین های خراسان جنوبی زیر کشت گل های نرگس است و60 درصد به مصرف داخل استان و 40 درصد به استان های هم جوار از جمله شهرهای مشهد، تهران، زاهدان صادر می شود./ب