به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
متخصص تغذيه گفت: «خرمالو»
سرشار از آب و بتاکاروتن است ، چنانچه اين ويتامين به مقدار کافي به بدن نرسد، نه
تنها قدرت بينايي کم مي شود بلکه باعث خشن شدن پوست و شکننده شدن ناخن و موها و
افت در ميزان هوش و سلامت بدن مي شود.
دکتر ناهيد غلامي، افزود:خرمالو
داراي مقادير قابل توجهي ويتامين هاي C ،
، B3
، B2
و B1
است، در ضمن اين ميوه داراي مواد معدني
ضروري براي بدن مانند کلسيم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسيم و مقداري نيز سلولز است.
وي تصريح کرد: بخش گوشتي اين ميوه محتوي مقدار زيادي فيبر، مواد آنتي اکسيداني
همچون تانن، فنول، ليکوپن، لوتئين، مواد قندي، پکتين و اسيد مي باشد. عمده ترين
اسيدهايي که در اين ميوه وجود دارد، اسيد ماليک و اسيد تارتاريک و اسيد سيتريک
است.
به گفته اين متخصص تغذيه، خرمالو به دليل دارا بودن مواد معدني، براي رشد و نمو
بسيار مفيد شناخته شده است و آهن موجود در آن عنصر اصلي خونسازي و پتاسيم موجود در
آن اشتهاآور و شست و شو دهنده کليه و کبد مي باشد، با وجود عناصري همچون پتاسيم و
منيزيم در اين ميوه، خرمالو کلسترول بد و فشار خون را نيز کاهش مي دهد به همين
دليل اين ميوه براي سلامتي بيماران قلبي و افراد داراي چربي و فشار خون بالا بسيار
مفيد است. از طرفي به دليل دارا بودن پکتين که يکي از انواع فيبرهاي محلول در آب
است، باعث کاهش چربي هاي خون مي شود./س