دکتر کلهر، متخصص گوارش در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در خصوص افزایش درد معده با افزودنیهای غذاهای آماده گفت: غذاهای آماده حاوی افزودنیهای مختلف از قبیل انواع ادویه های تند، سس ها، اسانس ها و نگهدارنده ها هستند که مصرف مکرر آنها موجب اختلال در گوارش به ویژه در معده می شود.
وي گفت: شیوع برخی
سرطانهای معده نیز از عوارض مصرف مداوم این غذاهای آماده است.
کلهر گفت: زمانی که دستگاه گوارش بدن نمی تواند غذایی را هضم کند یا هضم غذا کامل انجام نمی گیرد درد معده بروز می کند و این افزودنیها مشکل جدی و مزمن برای معده به وجود می آورد.
وی گفت: این بیماران برای تسکین درد معده می بایست فورا یک لیوان آب بنوشند، مخلوط یک لیوان آب با نصف یک لیمو ترش و یک قاشق غذا خوری عسل مفید است و بیمار برای مدتی نباید از ادویه های رنگارنگ، سوسیس و کالباس و غذاهای سرخ شده استفاده کند./ح