به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران كردستان، میمنت آبادی، هدف از راه اندازی این مجموعه را معرفی هنرها و رشته های مختلف صنایع دستی و غذاهای سنتی و محلی به مسافران و گردشگران، جذب توریست، ایجاد اشتغال برای جوانان، معرفی مکان ها و بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری و در کنار آن پذیرایی از مسافران و گردشگران داخلی و خارجی اعلام کرد.
وی افزود: با دستور استاندار کردستان و تلاش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در این مکان، رستوران سنتی جهت ارائه خدمات و همچنین نمایشگاه و فروشگاه صنایع دستی و غذاهای محلی جهت معرفی به مسافران بر پا می شود.
به گفته وی امیدواریم با افتتاح این مکان بتوانیم در توسعه هنرهای صنایع دستی و معرفی آن به مردم و همچنین توسعه گردشگری و توریسم و معرفی غذاهای محلی استان گام مثبتی برداریم. /ب