آهن در انواع گوشت، تخم مرغ، حبوبات، غلات، برخی از سبزی‌ها و به مقدار كمی در لبنیات یافت می شود كه درصورت مصرف همزمان فرآوردهای گیاهی و حیوانی جذب آن زیاد می‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، خوراك لوبیا و عدس از غذاهای مفید دیگری است كه اگر با آب لیمو مصرف شوند، آهن خوبی را به بدن می‌رسانند.از آنجایی كه بطور كلی جذب آهن غذا كم است، باید برای پیشگیری از كمبود آن به نحوه تغذیه و كنترل عوامل كاهش یا افزایش‌دهنده جذب آن توجه كرد.

آهن درسنین كودكی، رشد، نوجوانی، بارداری و شیردهی باید به مقدار كافی مصرف شود تا برای این گروه ها ایجاد مشكل نكند.

درصورت تخلیه منابع آهن بدن، علایم كمبود آهن از جمله كم خونی، رنگ پریدگی، كاهش توان جسمی و ذهنی، افزایش موارد ابتلا به بیماری ها به دلیل كاهش توان ایمنی بدن رخ می‌دهد.همچنین كمبود آهن در بارداری علاوه بر خطراتی كه برای مادر ایجاد می‌كند، سبب سقط جنین یا تولد نوزاد نارس می‌شود.مصرف نابجای آهن مكمل یا طبخ غذا در ظروف آهنی می‌تواند سبب مسمومیت با آهن شود./ب



 

برچسب ها: معجزه ، لیمو ، ترش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.