به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
كاهو مثل تمام سبزیجات، مقادیری املاح و ویتامین دارد كه از مهمترین آنها میتوان
به پیشساز ویتامینA یعنی بتاكاروتن
و اسید فولیك اشاره كرد. همچنین كاهو حاوی مقداری ویتامینC، K، آهن، منیزیم و كلسیم است.
مهمترین خاصیتی كه به كاهو نسبت داده میشود، خوابآور بودن آن است. در یونان
قدیم، مردم از كاهو به عنوان داروی خوابآور استفاده میكردند. امروزه از نظر علمی
این موضوع به اثبات رسیده است. این سبزی تركیباتی دارد كه باعث میشود راحتتر
بخوابیم و به همین دلیل مصرف آن در آخرین وعده غذایی توصیه میشود.
كاهو اصولا برگهای صافی دارد؛ اما نه
خیلی صاف. شستوشوی سبزیجات برگصاف، از آنجا كه به راحتی گلولای از روی آنها
پاك میشود، مشكل نیست. اما شستوشوی سبزیجات پیچدار و ناصاف، باید دقیق انجام
شود. ابتدا باید قسمتهای آسیبدیده كاهو را دور بریزیم و برگها را جدا كنیم. بعد
باید برگهای جداشده كاهو را در آب كمی بخیسانیم تا گلولای آنها خارج شود. بعد
از شستن گل و لای، در مرحله بعد، مواد ضدعفونیكننده را در آب میریزیم و كاهو را
در آن میشوییم./س