تغذیه در دوران سالمندی نقش مهمی در سلامتی فرد در این دوران خواهد داشت.

دکتر آراسب دباغ مقدم، متخصص علوم غذایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  تغذیه در دوران سالمندی نقش مهمی در سلامتی فرد خواهد داشت، بعد از 50 سالگی یک درصد از متابولیسم بدن کاهش پیدا می کند واین کاهش به نوعی نیازهای افراد به مواد غذایی و حجم آن را کاهش مي دهد.

وی ادامه داد: فرد سالمند نمی تواند مانند دوران جوانی خود غذا مصرف کند چون قطعا دستگاه گوارش گنجایش غذا به مقدار زیاد نخواهد داشت و همچنین تجمع چربی افزایش پیدا می کند.
 
دباغ مقدم تصریح کرد: در دوران سالمندی نیاز به ریز مغذی ها افزایش پیدا می کند چون میزان جذب کاهش پیدا می کند، نیاز به ریز مغذی ها مانند آهن، روی، ید، کلسیم افزایش پیدا می کند.

وی اظهار داشت: بسیاری از افراد سالمند با مشکلات تغذیه ای که در دوران کودکی، نوجوانی و جوانی داشته اند وارد سالمندی شده اند که باید بر اساس نوع تغذیه مناسب این مشکلات را برطرف کنند.

دکتر دباغ مقدم تصریح کرد: فرد سالمند باید توجه ویژه به نوع غذا و رژیم غذایی خود داشته باشد افراد سالمند باید حجم زیادی از غذا را به یکباره مصرف نکرده و دفعات مصرف غذا را افزایش دهند.

وی توصیه کرد: سالمندان نباید به تنهایی بلکه درمیان جمع و فرزندان خود غذا بخورند./ح



برچسب ها: تغذیه ، سالمند ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار