به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، در صورت كپك زدن گوشتهای كنسروی، ژامبونها و هات داگها، از آنجا كه این مواد غذایی رطوبت زیادی دارند و میتوانند علاوه بر سطح، به طور عمقی نیز آلوده شوند و امكان رشد باكتریهای دیگر نیز همراه با كپكها وجود دارد، باید دور ریخته شوند، همچنین در مورد باقیمانده گوشت و مرغ پختهشده نیز باید اینگونه عمل كرد، اما در مورد سالامی و سایر كالباسهای خشك عملآوری شده، میتوان كپك را از سطح آنها جدا كرده و بقیه آن را مصرف كرد.
- میوه و سبزیجات
در مورد میوه و سبزیجات نرم كپكزده ( مانند خیار، هلو، گوجه فرنگی و غیره ) نیز، باید آنها را دور ریخت، اما میوهها و سبزیجات سخت (مانند كلم، فلفل سبز، هویج و غیره) را با جدا كردن حداقل 2 سانتیمتر از اطراف قسمت كپكزده، میتوان مصرف كرد زیرا برای كپكها، نفوذ به مواد غذایی فشرده، دشوار است./س