به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ لادن صديق، كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان هرمزگان با اشاره به نقش تغذيه در دوران بارداري در روند بارداري سالم اظهار كرد: زنان باردار استفاده از میوه های نظیر سیب، هلو و گلابی که قند کمتری دارند و محدود کردن میوه های شیرین مانند انگور، خربزه و انجیر را در برنامه غذايي خود داشته باشند، زيرا از راه های کاهش مصرف مواد قندی و نشاسته اي است.
لادن صديق با اشاره به خودداری از مصرف دسرهاي شيرين پس از صرف غذا توصيه كرد: استفاده از نان های سبوس دار بجای نان های فانتزی (نان سنگک بیش از سایر نان ها سبوس دارد) در كاهش مواد نشاسته اي موثر است.
وی سبزی خوردن، سبزی های محلی یا سالاد همراه غذا را از راه هاي افزايش فيبر عنوان كرد و افزود: میوه های تازه را بعنوان میان وعده مصرف كنيد و به جای نان های سفید از نان های سبوس دار استفاده کنید.
كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان هرمزگان با توصيه به اين نكته تغذيه اي زنان بارداركه قبل از شروع غذا، سالاد شامل كاهو، كلم، گل كلم، گوجه فرنگي، خيار، هويج و كرفس میل کنند، ياد آور شد: توصيه مي شود به جای مصرف آب میوه، از خود میوه ها استفاده کنید و به جای مصرف برنج سفید، از عدس پلو، لوبیا پلو، سبزي پلو و موارد مشابه استفاده کنید./ح