به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سنندج، جوشانده سبوس گندم درمان سرفه و زكام هاى سخت است.
جوشانده ى سبوس گندم كه با عسل شیرین شده باشد، بعد از غذا یبوست هایى را كه منشاء آنها تنبلى
كبد و
تحریكات روده باشد درمان مى كند.
از سبوس گندم مى توان نان سیاه هم تهیه كرد، ولى
سنگین بوده ترشى معده را زیاد مى كند. مبتلایان به زخم معده - سرطان
دستگاه هاضمه و آپاندیس بایستى از سبوس کندم پرهیز نمایند. خمیر گرم كرده ى سبوس گندم در
قسمت هاى دردناك بدن كه مربوط به روماتیسم باشد مفید شناخته شده است .
به
زنان آبستن توصیه كنید كه از سوپ سبوس کندم كه داراى املاح كلسیم - فلوئور و سیلیس
و ویتامین هاى ((ب و پ پ )) مى باشد حتما استفاده كنید./ج